Promociona't a Sport-ticket

Què és sport-ticket?

Sport-ticket és un web de compra d’esport, un espai únic de trobada entre tots els esports i totes les formes de consumir-los. És, per tant, el lloc ideal on buscar esport i el marc idoni per a qualsevol proveïdor per donar a conèixer el seu producte o servei esportiu.

Quant costa promocionar un producte a través del portal?

Publicar un producte a sport-ticket no té cost directe. Només en cas de venda, sport-ticket aplica una comissió comercial. Explica’ns quin és el teu producte o servei i buscarem les condicions més avantatjoses per al teu negoci.

Quin descompte hi he d’oferir?

Sport-ticket no t’exigeix que facis cap gran descompte per poder publicar un producte. Et recomanaríem que hi aportessis una diferenciació respecte al producte original, ja sigui amb un petit descompte, amb algun valor afegit o amb un producte nou, però en cap cas no és imprescindible.

Què aporta sport-ticket?

Posar un producte a sport-ticket significa posicionar el teu negoci en l’únic portal dedicat exclusivament a l’esport on totes les maneres de consumir-lo i tots els esports hi tenen cabuda. El teu producte compartirà espai amb altres productes esportius, i en cap cas es veurà barrejat amb activitats d’un altre àmbit. Contactaràs amb aficionats i practicants d’altres esports que d'una altra manera potser no t'haurien conegut.

I si no es ven cap val?

En parlarem. Si no es ven cap val vol dir que el producte no és prou interessant. En aquest cas buscarem plegats la manera de fer-lo atractiu.

Vols que en parlem?

Sport-ticket treballa amb els seus clients i proveïdors, actuals o potencials, d’una manera oberta, clara i honesta. Explica’ns les peculiaritats del teu negoci i intentarem adaptar-nos-hi al màxim possible. Contacta amb nosaltres per correu electrònic o truca'ns al 666.42.61.74.